Kam je šel pa Štern?

Gledam tle po blogosu, pa nič kej pametnega (beri drugačnega, zanimivega, nevsakdanje obremenjujočega ipd.) in štrknem k VIPovcem če so se gospoda Šteren mogoče kaj oglasili in kaj nerazumljivega oz. odpisanega napisali pa vidim, da jih sploh več ni. Ni? Kako ni? Kam so pa šli? A je spet kaj ušpičil al mu je enostavno dokurčilo, saj tej blogi sploh več niso to kar so bili. Seveda se ne jemljem sama kot merilo saj je moj blog dokaj dekadenčen v tem času. Vsi smo nekam nezanimivi in neažurni in neaktualni in nefaking ne vem kaj. Ampak da padajo že zvezde mi pa ni všeč.

Torej kaj se tu dogaja? Kam je šel omenjeni? So to zadnji izdihi ali zgolj selekcija?

 • Share/Bookmark
 

Komentarji (3)

 1. nora 6.01.2010 ob 20:46
  nora

  Vidim da ni niti več onega Dalajlama al kako je zdaj po novem, bivši Ali En. Pa še nekaj, če gre morda za selekcijo, Štern je bi zanimivejši od nekaterih večnih fosilov med elitneži ki tja sploh ne sodijo. Pa sory za iskrenost.

 2. butec 6.01.2010 ob 21:00

  Ne vem,kaj dela na prvi strani,med hišnimi,ona Ulja Ferjan.Že dolgo ni nič napisala?Je bil pa gospod Arter,že bolj produktiven in zabaven,pa so ga skinili.Mogoče pa mu zavidajo bodočo ženo!

 3. nora 6.01.2010 ob 21:46
  nora

  No jst sm imela v mislih nekoga drugega ampak whatever. Kar se tiče žene bi pa jst prej z njim sočustvovala kot kaj drugega :mrgreen:

Odgovori

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !