Vse smrdi

Potrebovala bi antidamfpsihobiotik ali kaj podobnega, morda egostabilizatorje oz. karkoli bi me spravilo v prvotno stanje. Predvidevam da gre za hudo hormonsko neravnovesje, ki poleg nosne sluznice močno prizadene tudi možganske receptorje za dojemanje sebe in okolice kot pripadnika človeške vrste, saj o tej v moji percepciji že doglo ni ne duha ne sluha.

Vse smrdi. Stanovanje smrdi, avto smrdi, obleke smrdijo, ljudje in površine okrog mene smrdijo, jaz smrdim. Vse smrdi. Posledice pa so katastrofalne, perem, brišem, čistim dan za nočjo, dišeče palčke, svečke, parfumi, deodoranti, mila, šamponi, mehčalci in celo varekina so zapolnili vse koticke mojega domovanja. Vrečke za smeti se polnijo s svetlobno hitrostjo, umivam, tuširam, kremam se po stokrat na dan. Edino kar ni čistilo ali neka druga dišeča stvar in mi diši je moja hči, njeni lasje in sveža hrana. Vse ostalo in vsi ostali smrdijo.

Sterilizirano stanovanje me je končno pomirilo. Kako je lepo. Lučke na novoletni jelki, prijeten vonj po čistoči, zvok Queen of the damned, moje telo na obrisani sedežni garnituri in 7000 dni v Sibiriji v opranih rokah. Čudovito vzdušje, čudovit dan, predvsem pa nič ne smrdi :mrgreen:

Vem, da ni zdravila, vem da nisem smrtno bolana ali ranjena. Vse vem, vse to sem že nekoč davno preživela, nisem pa vedela da po 10. letih človek vse to še težje prenaša. Jah, nič, če ne prej, bo čez 6 mesecov bolje, ko bom postala še enkrat mati.

 • Share/Bookmark
 

Komentarji (4)

 1. Kobilica 4.01.2010 ob 09:31

  hehe, kako je hecno tole brati. Pri meni je prav enako – prav tako mi vse smrdi, težava pa je v tem, da tudi milo in čistila, tako da tudi čiščenje ne pomaga. Celo mehčalec in pralni prašek. Sedaj se učim dihati skozi usta in uničujem prejšnjo disciplino dihanja skozi nos. Saj baje prej mine, ne? Upam, da res ne šele na koncu.

  Pa srečno!

 2. nora 4.01.2010 ob 11:57

  Mogoče res prej mine, ne spomnim se točno dolžine vseh intervalov :) Čak kaj še pride :mrgreen:

 3. prodajalec 16.01.2010 ob 00:56

  čestitke in najboljše želje

 4. nora 17.01.2010 ob 16:31

  hvala…

Odgovori

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !